Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Με αυτά τα κριτήρια θα αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι!!

Με αυτά τα κριτήρια θα αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι
Tα πάνω – κάτω έρχονται στο Δημόσιο, καθώς μετά τις μετατάξεις και τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, οι εργαζόμενοι θα περνούν από τριετή δοκιμασία!

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, Τράπεζες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα «κερδίσουν» μέσω ΑΣΕΠ την μετάταξη θα μείνουν για τρία χρόνια ως δόκιμοι υπάλληλοι στην καινούργια τους θέση και θα χρειαστούν τις θετικές εισηγήσεις των προϊσταμένων τους, προκειμένου να μην βρίσκονται υπό την απειλή της απόλυσης!

Το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ετοιμάζει σχέδιο με δύο στάδια. Το δεύτερο θα περιλαμβάνει αξιολόγηση τριών στοιχείων:

-αποδοτικότητα στην υπηρεσία

-συμπεριφορά του υπαλλήλου στο γραφείο

-σχέσεις με συναδέλφους

Εάν μετά την λήξη της τριετίας η αξιολόγηση είναι αρνητική, τότε ο υπάλληλος θα μπορεί να απολυθεί.

Η διαδικασία ισχύει –τυπικά τουλάχιστον- και για όσους πρωτοδιορίζονται, όμως  αυτοί βρίσκονται σε «καραντίνα» για δύο χρόνια.


ΠΗΓΗStar.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.