Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές στη Σαντορίνη από 25 μέχρι & 30 Απριλίου 2018

Ο ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης ενημερώνει πως λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού, έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος για τις επόμενες ημέρες ως εξής:
Την Τετάρτη 25/4, από τις 08:00 έως τις 10:00 στην ευρύτερη περιοχή του Καμάριου  
και από τις 10:30 έως τις 13:30 στο Ακρωτήρι, από Νεκροταφείο έως Μίνι Μάρκετ – στροφή προς Φάρο.
– Την Πέμπτη 26/4, από τις 08:00 έως τις 11:00 στο

Κοντοχώρι από Αγ.Μαρκέλλα έως πλατεία Κοντοχώριου  
και από τις 11:00 έως τις 14:00 στο Κοντοχώρι από Νομικού έως Ξενοδοχείο Θηράσια.
– Την Παρασκευή 27/4, από τις 09:00 έως τις 12:00 στις περιοχές Στενό Ημεροβιγλίου, Πορί, Μπαξέδες, Φοινικιά, Οία και Θηρασιά.
– Τη Δευτέρα 30/4, από τις 08:30 έως τις 14:00 στις περιοχές Φοινικιά, Οία και Θηρασιά.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία κάθε φορά να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνεται ίσως σε συντομότερο χρόνο. 
Υπενθυμίζεται πάντως ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.