Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πίτας Δ. Κοινότητας Καμαριού & Συλλόγων: Μεσαγωνιατών και Πολιτιστικού Καμαριού 29.1.2017

Η Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς (Καμαριού) του Δήμου Θήρας,  σε από κοινού συνδιοργάνωση με τον ιστορικό  Σύλλογο των Μεσαγωνιατών Θήρας «Παναγιά η Επισκοπή», και ο  Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Επισκοπής Καμαρίου, σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  στις 29 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή στις 11.00 το πρωί, στον κινηματογράφο Vilaggio που βρίσκεται στο
Εμπορικό Κέντρο του Καμαριού της Σαντορίνης.
Η παρουσία σας είναι σημαντική για το χωριό μας
                             Φωτογραφικό υλικό από την κοπή πίτας 7.2.2016 


Κλικ εδώ. Κοπή Πίτας Δημοτικής Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς (Καμαριού) του Δήμου Θήρας,  σε από κοινού συνδιοργάνωση με τον ιστορικό  Σύλλογο των Μεσαγωνιατών Θήρας «Παναγιά η Επισκοπή», 7 Φεβρουαρίου 2016


  


Κλικ εδώ. Κοπή Πίτας από την Δημοτική Κοινότητα Καμαριού και του Συλλόγου Μεσαγωνιατών Παναγία η Επισκοπή στο κινηματογράφο Villaggio 1.2.2015


  Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την ευρύτερη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης  
 
Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.