Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάριο για Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά & Βρέφη στα Φηρά Σαντορίνης στις 21.1.2017

Απο την Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού "Η Γλυκογαλούσα" που βρίσκεται στον Καρτεράδο της Σαντορίνης ανακοινώνει για το προγραμματισμένο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην περιοχή μας ως ακολούθως:
   Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 4η εισήγηση - βιωματικό σεμινάριο της Σχολής Γονέων η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/01/2017 στις 16:00 στη Χριστιανική Εστία Φηρών, με θέμα "Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά & Βρέφη".
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη!
Πιο κάτω αναφέρεται το σχετικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.