Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Κλουβί βόσκησης για κότες...

ΕικόναΑντί να φτιάξω περίφραξη και να κρατάω τις κότες μαντρωμένες, προτίμησα να φτιάξω ένα κινητό κλουβί, ώστε να βόσκουν σχετικά ελεύθερες στον χώρο, ο οποίος έχει πολύ χορτάρι, σκουλήκια και έντομα. Επίσης είναι προτιμότερο, από το να τις αφήσω τελείως ελεύθερες, καθώς έτσι, ψάχνεις να βρεις τα αυγά σε απίθανα μέρη...
Τα υλικά είναι όλα ανακυκλωμένα. Η σίτα από την προηγούμενη περίφραξη, οι παλέτες ήταν πεταμένες, τα σίδερα τα βρήκα από τον γείτονα. Μόνο βίδες και δεματικά, χρειάστηκε να πάρω. Η κατασκευή, βγήκε
λίγο βαριά, εξαιτίας των παλετών που είναι κανονικές ευρωπαλέτες για βαριά χρήση. Αν έβρισκα πιο ελαφριές, θα ήταν λιγότερο το βάρος... αλλά και πάλι για μια μικρή μετακίνηση ανα 1-2 μέρες, δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Το μέρος που φαίνεται ακάλυπτο, προσωρινά σκεπάζετε με μουσαμά, αλλά μάλλον θα τοποθετήσω πλαστικό κάλυμμα τύπου ελενιτ, καθώς με τον αέρα υπάρχει πρόβλημα.
Εικόνα
Οι τάκοι έχουν μπει, ώστε να μην κάθεται το βάρος συνέχεια στις ρόδες και σπάσει το ξύλο τις παλέτας, καθώς όλο το βάρος πάει εκεί.

Εικόνα
Τα χερούλια, μπαίνουν και βγαίνουν, αλλά και χωρίς αυτά η μετακίνηση γίνεται εύκολα.

Εικόνα
Εγώ την φωλίτσα την έφτιαξα... αν θα κάνουν εκεί τα αυγά, είναι μεγάλο ερώτημα...

Εικόνα
http://fugazigr.com

 Δείτε πιο κάτω διάφορους τρόπους κατασκευής από κλουβιά βόσκησης για κότες!Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.