ΥΛΙΚΑ:
• 3 κουτιά μπισκότα πτι μπερ
• 3 κουτιά ερμόλ
• 250 γρ. κουβερτούρα
• 3 φλυτζάνια ζάχαρη
• 100 γρ. κακάο
• γάλα εβαπορέ
• λίγο κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Χτυπάμε στο μίξερ τα ερμόλ, τη ζάχαρη και το κακάο.
2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη ρίχνουμε και αυτή στο μίξερ.
3. Βρέχουμε τα μπισκότα στο γάλα και στο κονιάκ και τα στρώνουμε σε δίσκο ή σε πυρέξ.
4. Από πάνω βάζουμε την κρέμα και συνεχίζουμε με όσες στρώσεις μπισκότο-κρέμα μας βγει ανάλογα με το μέγεθος του δίσκου ή του πυρέξ.
5. Τελειώνουμε με κρέμα και γαρνίρουμε με τρούφα ή οτι άλλο μας αρέσει.
http://www.papatrexas.com