Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Εδώ θα δείτε τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών αποτελεσμάτων 2016 results.it.minedu.gov.gr

  Την Παρασκευή 17.6.2016 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2016, τόσο στα σχολεία όσο και στο Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με τη εγκύκλιο που έστειλε στα λύκεια το υπουργείο Παιδείας, θα παραλάβουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες το πρωί της Παρασκευής, ώστε οι βαθμοί να αναρτηθούν μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε όλα τα σχολεία καθώς και στον ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας στο
results.it.minedu.gov.gr Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητήσουν τις βαθμολογίες και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας με τον οκταψήφιο αριθμό τους, κάνοντας κλίκ στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου, η οποία όμως βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Όπως κάθε χρόνο επισημαίνεται από το υπουργείο Παιδείας ότι πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις σε ορεινές ή νησιωτικές περιοχές.  Οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αναμένεται να ακολουθήσουν εφέτος διπλή κατεύθυνση. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι βαθμολογίες των υποψηφίων ΕΠΑΛ (ομάδας Α').   
Το υπουργείο δημιούργησε ειδική εφαρμογή υπολογισμού των μορίων http://markcalc.minedu.gov.gr/ με την οποία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2016 θα μπορέσουν να υπολογίσουν τα μόρια τους ώστε να συμπλρώσουν με περισσοτερη ακρίβεια τα μηχανογραφικά 2016
 Mετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών θα γίνει η κατάθεση των μηχανογραφικών, ενώ οι βάσεις 2016 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ θα ανακοινωθούν μετά τις 22 Αυγούστου.
 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.