Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Φτιάξτε φωλιές για κότες: Δείτε αυτές τις 8 πατέντες και οι κότες δεν θα σταματάνε να γεννάνε αυγά!!

Σήμερα θα δείτε τις καλύτερες ιδέες για να φτιάξετε φωλιές για κότες με υλικά απο το σπίτι! Μην ξεχνάτε ότι τα παλιά καφάσια, τα δοχεία και οτιδήποτε "μας κάνει" σε μέγεθος μπορεί να μετατραπεί στην τελεια φωλιά Οι κότες δεν θέλουν "ακριβές" και καλοφτιαγμένες φωλιές, κάτι απλό και φθηνό μπορεί να τις βολέψει μια χαρά. Το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει μια καλή φωλιά είναι να είναι ευρύχωρη, δηλαδή να την πατάει καλά η κλώσσα και να μπορεί να περιστραφεί με άνεση, και το δεύτερο να είναι σκοτεινή, σε μεριά που να μην φαίνεται
κατευθείαν στα μάτια μας. Η σκοτεινή φωλιά διεγείρει τις κότες να γεννάνε περισσότερο και να κλωσσάει.
Απο όλες τις φωτογραφίες στην προτελευταία βλέπουμε μια φωλιά, που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο αποτελεσματική για να γεννάνε οι κότες. Μπορείτε να παρατηρήσετε πόσο σκοτεινή είναι; Αν αφήσουμε και λίγα αυγά μέσα οι κότες θα κλωσσήσουν στα σίγουρα. Δείτε τις πατέντες και πάρτε ιδέες...
Να ξέρετε πως τα νανάκια χρειάζονται για φωλιά μεγέθους όσο ένας τενεκές τηριού. Ενώ μια μεγάλη κότα θέλει αρκετά μεγαλύτερη φωλιά. Προσέξτε μην βάζετε τα πουλιά σε στενές φωλιές και ζεσταίνονται και δεν μπορούν να κάτσουν μέσα το μεσημέρι που κάνει ζέστη...http://ellinikeskotes.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.