Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

H μικρή λεπτομέρεια που έσωσε την ζωή πολλών μαθητών

Όλοι μας γνωρίζουμε αυτό το στυλό. Αλλά πόσοι από εσάς γνωρίζετε γιατί το καπάκι είναι φτιαγμένο έτσι;
Η εταιρεία BIC το 1991 παρουσίασε την νέα σχεδιαστική λύση στα στυλό της κάτι που έμεινε απαρατήρητο από τους περισσότερους ανθρώπους: υπήρχε τώρα μια μικρή τρύπα στην άκρη  από το καπάκι στο πολύ δημοφιλές Cristal Pen.
Πολλοί άνθρωποι δεν έδωσαν σημασία στην αλλαγή.
Αλλά, αυτή η απόφαση αλλαγής στον σχεδιασμό έσωσε την ζωή σε έναν μεγάλο αριθμό παιδιών. Πάνω από 100 παιδιά για την ακρίβεια. Και αρκετούς ενήλικες. Κάθε χρόνο.

Τα μικρά παιδιά συχνά βάζουν στο στόμα αντικείμενα που πιάνουν με τα χέρια τους, ιδιαίτερα μικρά πράγματα που χωράνε στο στόμα.
Οι ενήλικες, συχνά μασάνε το καπάκι από το στυλό όταν σκέφτονται πολύ έντονα ή είναι νευρικοί.
Το καπάκι μπορεί εύκολα να σφηνωθεί στην τραχεία ενός ανθρώπου προκαλώντας πνίξιμο. Σε αυτή την περίπτωση, η μικρή τρύπα στο καπάκι βοηθά τον άνθρωπο να παίρνει αρκετό οξυγόνο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.  
Η  απόφαση της BIC, υιοθετήθηκε και από άλλους κατασκευαστές στυλών.
 http://www.tilestwra.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.