Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Δείτε αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σας

imageΣε πόσους από σας έχει συμβεί να πληρώσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το ΙΧ σας και τη στιγμή ενος ατυχήματος να μάθετε ότι δεν είστε ασφαλισμένοι;
Αν δε σας έχει συμβεί προσέξτε γιατί έχει συμβεί σε πολλούς!
Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε τρόπος να ελέγχουμε αν είναι ασφαλισμένο ή όχι το αυτοκίνητο μας.
 Και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να έχετε πληρώσει εσείς κανονικά τον ασφαλιστή σας και αυτός, χωρίς να το γνωρίζετε, να μην έχει αποδόσει το αντίστοιχο τίμημα στην ασφαλιστική.
Το Ελληνικό Κέντρο Πληροφοριών δημιούργησε μία  διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία μας επιτρέπει να ελεγχουμε είναι ασφαλισμένο το ΙΧ μας και σε ποια εταιρεία.
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη πλατφόρμα του Ελληνικού Κέντρου Πληροφοριών.
 http://tyflosourti.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.