Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μαρκεζίνης: Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν . Δείτε και το βίντεο

Ο Ακαδημαϊκός  κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης  μιλώντας στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα

Για το οικονομικό πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.
Πόσα Μνημόνια πρέπει να μας φορτώσουν στην πλάτη, προτού καταλάβουμε, ότι η φιλοσοφία τους δεν συνταιριάζει με την ανάγκη να έχομε ανάπτυξη;
Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν.
Θυμηθείτε π.χ. πώς μας έλεγαν πέρυσι πως «τέλος τα μέτρα», ή «φτάσαμε πάτο», ή «θα βγούμε στις αγορές το 2011».
Κάθε ένα-δυο μήνες, η κυβέρνηση «σώζει την Ελλάδα», «ξαναδίνει ανάσα»
Για το Δημόσιο χρέος
Το  σοβαρό κούρεμα είναι αναπόφευκτο, (παρ' όλο που προ ολίγων μόλις μηνών ο Πρωθυπουργός, μας έλεγε  ότι δεν τίθεται καν θέμα «αναδιαρθρώσεως του χρέους» (ως αν η επιμίκυνση να μην είναι μορφή αναδιαρθρώσεως)
Έχουμε μπροστά μας τον κίνδυνο να εφαρμοστεί το σχέδιο σχέδιο 'Εύρηκα' που σημαίνει νέο δάνειο με αντάλλαγμα υποθήκες ελληνικής περιουσίας, αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.  
Εάν μπούμε σε αυτή την διαδικασία είναι απίθανο να βγούμε,  εάν υποθηκεύσουμε σπίτι, ακίνητο  και στην λίστα περιλαμβάνονται νησιά, τα χάσαμε.
Για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα
Χρειάζεται ηγέτης είναι φανερό ο Παπανδρέου δεν μπορεί να συντονίσει την Κυβέρνηση.  όμως στο μέσα ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει  λύση
Οι δελφίνοι αρχίζουν να εμφανίζονται και να τσακώνονται μεταξύ τους δεν βλέπω λύση εκεί.
Υπάρχει συζήτηση από συγκροτήματα  εφημερίδων που σπρώχνουν σε λύση Σημίτη να αναστήσουνε τον Σημίτη και να τον περιτριγυρίσουνε  με διάφορους πολιτικούς πού είναι πολιτικά πεθαμένοι στον λαό
Για μένα τα σενάρια είναι εκτός χρόνου,  είναι Ιουλιανά  του 2011 που δεν πετυχαίνουν,  τα  Ιουλιανά του 1965 μας καταστρέψανε, τα  Ιουλιανά  του 2011που μερικοί επιθυμούν να πραγματοποιήσουν θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κακό.
Η χώρα πρέπει με εκλογές να αποκτήσει μια νέα Κυβέρνηση με ανανεωμένη εντολή η οποία θα  προχωρήσει σε ένα νέο πρόγραμμα ανάπτυξης και εξυγίανσης.  
Η Ανάκαμψη θα έρθει όταν η Κυβέρνηση θα δώσει  
 (α) αμέσως οικονομικά κίνητρα, (β) που θα συνδυαστούν  με τους τομείς της οικονομίας, που ασφαλώς έχουν μέλλον - τουρισμό, εφοπλισμό, εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, (γ) σταθερό φορολογικό καθεστώς και όχι συνεχώς μεταβαλλόμενη φορολογική νομοθεσία
Για τις εργασίες  συνόδων κορυφής της Κυριακής και της Τετάρτης.
Υπάρχουν διαστάσεις απόψεων Μέρκελ και Σαρκοζ
Γάλλοι και Γερμανοί διαφωνούν για το ύψος του κουρέματος που πρέπει να υποστεί το ελληνικό χρέος .
Οι Γερμανοί θέλουν εως και 60% ''κούρεμα'' του ελληνικού χρέους, ακόμα και υποχρεωτικά αν χρειαστεί, χωρίς δηλαδή τη συγκατάθεση των ιδιωτών που έχουν στα χέρια τους ελληνικά ομόλογα, που σημαίνει τις τράπεζες.
Οι Γάλλοι στο άκουσμα αυτό ν καθώς οι πρώτες που θα υποφέρουν θα είναι οι τράπεζες τους αντιδρούν
Δείτε το Βίντεο

ΠΗΓΗ:www.pentapostagma.gr/

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.