Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βροντερό το παρόν των εργαζομένων και στη Σαντορίνη κατά του πολυνομοσχεδίου

Για πρώτη φορά στο νησί της Σαντορίνης έκανε σύσσωμα την δυναμική και βροντερή της παρουσία η μεγαλειώδη συγκέντρωση των εργαζομένων του νησιού κατά του επίμαχου και ισοπεδωτικού πολυνομοσχεδίου, όπου θα οδηγήσει ακόμη περαιτέρω τη χώρας μας σε αλλεπάλληλες μειώσεις των μισθών και συντάξεων, αλλά και την γενικότερη οικονομική εξαθλίωση της κοινωνίας μας και των παιδιών μας.
Με τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα από τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη χώρα μας, όλα αυτά είναι ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην εξουθενωτική κυβερνητική πολιτική που ασκείται παράνομα στους πολίτες, χωρίς να έχει την ανάλογη εντολή του Ελληνικού Λαού.

Με την αφόρητη και ανεξέλεγκτη οικονομική καθημερινότητα, η χώρα μας δυστυχώς μετατράπηκε σε μια απέραντη και ανεξέλεγκτη πυριτιδαποθήκη όπου οι αγανακτισμένοι πολίτες της περιφέρονται με αναμμένα δαδιά και ιδιαίτερη νευρικότητα από τα κακώς κείμενα των πολιτικών πεπραγμένων και τις αντισυνταγματικές των ρυθμίσεις.
Δεν θέλουμε να έχουμε φανταστικές και δυσάρεστες εικόνες σαν κι αυτή που περιγράφουμε, γιατί τότε, θα είναι πολύ αργά για όλους μας και ευχόμαστε να μη σκοντάψει κανείς και συμβεί το μοιραίο…..

Ήδη από σήμερα το απόγευμα ομάδες εργαζομένων του νησιού ενεργοποιούνται και καλούν κάθε πολίτη για την αυριανή κλιμάκωση της απεργιακής  κινητοποίησης.
Παράλληλα ζητούν και από το Δήμο Θήρας όπως έχουν ανάλογο ψήφισμα στα αυτονόητα και δίκαια αιτήματά των και εξ΄ όσων γνωρίζουμε αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θήρας θα συνεδριάσει αποκλειστικά με μοναδικό θέμα την έκδοση ανάλογου σχετικού ψηφίσματος.










Ευχόμαστε καλή δύναμη και εντονότερη μεθοδικότητα στις ερχόμενες κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων συμπολιτών μας.

Ακόμη εντονότερες οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Σαντορίνη κατά του πολυνομοσχεδίου κλικ εδώ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.