Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Τυχερή ψαριά για παγκόσμιο ρεκόρ


Τυχερή ψαριά για παγκόσμιο ρεκόρ (1)

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός δεν φανταζόταν ποτέ όταν ξεκινούσε για ψάρεμα ότι η μέρα του θα είχε τέτοια περιπετειώδη και εντυπωσιακή εξέλιξη!


Τυχερή ψαριά για παγκόσμιο ρεκόρ (2)
Το τεράστιο ψάρι – γλώσσα που βλέπετε ζυγίζει 201,55 κιλά και το ψάρεμα του αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Ο 62χρονος αλλά πολύ γυμνασμένος Reinhard Wührmann, πάλεψε με το «τέρας» για τρεις ώρες πριν καταφέρει αυτός και τρεις συνάδελφοι ψαράδες να το πιάσουν.
Το επίπεδο αυτό ψάρι ήταν τόσο μεγάλο που το καλάμι του Γερμανού Reinhard κάποια στιγμή έσπασε στα δύο. Οι άνδρες τελικά κατάφεραν να το ανεβάσουν στο σκάφος τους, μόνο όταν έδεσαν ένα σχοινί γύρω του για να το τραβήξουν. Η 2,51 μέτρα γλώσσα (halibut) του Ατλαντικού συνέτριψε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ με μια εντυπωσιακή διαφορά της τάξεως των 21,65 κιλών.
Τυχερή ψαριά για παγκόσμιο ρεκόρ (3)

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.