Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Εορτασμός της Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Καμάρι της Σαντορίνης

Με ιδιαίτερη Λαμπρότητα εορτάστηκε η εικόνα της Παναγίας  Γοργοεπηκόου που βρίσκεται στον ενοριακό ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Καμάρι της Σαντορίνης, έγινε περιφορά της εικόνας και στη συνέχεια μοιράστηκε πανήγυρη στο κοινό. 

Ακολουθεί ανάλογο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Αρμενιστή
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja0ygxt8hywus6au6ACMHzjdWQ-Lp_NHJag5rkVvB9joRO8Gdi5E3Z4JMIXIChCslaXgIt0TUisVr6ZRRx7fRA80gZtHihgAbN4hUE7CDpuwPcp30T3tev9Bb2NJNANBy8oXgQQqUc3P9N/s1600/DSC01219.JPG
Χρόνια Πολλά
και η χάρη της Παναγίας Γοργοεπηκόου να μας έχει όλους καλά.

Παναγία Γοργοεπήκοος Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους (+1 Οκτωβρίου) κλικ εδώ
Πηγή: Αρμενιστής

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.