Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Το σούπερ βοτανικό για τον έλεγχο του ζαχάρου

Δάφνη, γαρύφαλλο και κουρκουμάς.
Όλα μπορείτε να τα βρείτε πανεύκολα.
Υπάρχουν σε όλα τα ράφια των σούπερ μάρκετ. 
Βράζω σε νερό την δάφνη, μετά βάζω το γαρύφαλο και τον κουρκουμά. 
Την συνταγή ανακάλυψε ο ερευνητής γιατρός R. Anderson Ph.D.
Έχει αποδειχθεί ότι και τα τρία βότανα βοηθούν στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, με το να καθιστούν τον οργανισμό μας ικανό, να χρησιμοποιεί περισσότερο αποτελεσματικά τα
αποθέματα ινσουλίνης του.
Σύμφωνα με τον R. Anderson, δεν απαιτούνται μεγάλες δόσεις από αυτά τα βότανα για να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα τους και τις ιδιότητες τους.
Αρκεί ακόμα και 1/8 του κουταλιού του γλυκού. 
Από την άλλη ο διάσημος βοτανολόγος Dr James A. Duke μας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσουμε και περισσότερο αν αυτό μας βοηθάει στη μείωση των φαρμάκων ή της ινσουλίνης.
Tip: 
Εγώ προσωπικά προσθέτω αυτά τα βότανα στο πράσινο μου τσάι, μετά το φαγητό ενώ μαζί με τον κουρκουμά βάζω και λίγο πιπέρι.
Εκτός του ότι μου αρέσει και βοηθάει την λειτουργία του παγκρέατος, βοηθάει επίσης και ενισχύει την αντικαρκινική δράση του κουρκουμά και κάνει πιο ευέλικτες τις φλέβες μας.
Εσείς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την κρίση σας.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. 
Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας
 http://therapeftis.blogspot.gr
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.