Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Τέλος στα κουνούπια: Φυσικά, εύκολα και ανέξοδα!

Υποφέρουμε όλοι από τα τσιμπήματα, αλλά δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε χημικά αντεμοαπωθητικά που είναι τόσα βλαβερά για την υγεία μας.Τι θα λέγετε να φτιάξουμε μία αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια και εμείς θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αφού δε θα έχουμε τα ενοχλητικά αυτά έντομα να μας χαλάνε την ηρεμία.
Τα ενοχλητικά έντομα και κουνούπια που δε μας
αφήνουν σε ησυχία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας με την αλοιφή που θα φτιάξουμε σήμερα και την διαβάσαμε στο site votanonkipos.gr.
Από όλες τις εποχές του χρόνου προτιμάμε το καλοκαίρι και φυσικά τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που αντιπαθούμε στο καλοκαίρι και αυτό είναι τα κουνούπια που δε μας αφήνουν σε ησυχία.
Γιαυτό το λόγο ψάξαμε και βρήκαμε μια αλοιφή που θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από την παρουσία τους.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι ανυπομονείτε να μάθετε τη συνταγή για να φτιάξετε μια φυσική αλοιφή που θα διώχνει τα κουνούπια μακριά και θα μας απαλλάξει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα τους.
Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας τη συνταγή για μια αλοιφή που έχει πολύ καλά αποτελέσματα και διώχνει τα κουνούπια μακριά, με αυτή την αλοιφή θα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε να βγείτε στον κήπο ή την εξοχή και να κάνετε ήρεμα τη βόλτα σας ακόμα και τα βράδια, αγνοώντας φυσικά τα κουνούπια και τα υπόλοιπα ζουζούνια που υπάρχουν στη φύση.
 http://olasimera.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα συστατικά της συνταγής που ακολουθεί υπάρχουν σε κάθε σπίτι, αφού είναι υλικά που χρησιμοποιήσουμε έτσι κι αλλιώς σε καθημερινή βάση στο νοικοκυριό μας.
Για την αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια θα χρειαστείτε
Υλικά:
– Φυτικό λάδι της επιλογής σας ή baby oil
– Σαμπουάν
– Ξύδι
Διαδικασία:
– Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί σε ίσες ποσότητες, γιαυτό πρέπει να φροντίσετε ανάλογα την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε να βάλτε και την κατάλληλη δοσολογία.
– Σαν τελικό αποτέλεσμα θα λάβετε ένα λευκό γαλάκτωμα, η αλοιφή μας είναι έτοιμη, ήταν μία εύκολη και απλή διαδικασία με ακόμα πιο απλά υλικά.
Οδηγίες:
Βάζετε την αλοιφή σε όλα τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος, τις βραδυνές κυρίως ώρες πριν βγείτε έξω ή όταν είστε στην εξοχή, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και τα κουνούπια θα φύγουν μακριά.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.