Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ανακατέψτε λίγο αλάτι και ελαιόλαδο και δεν θα αισθανθείτε πόνο για τα επόμενα 5 χρόνια!

Όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάποιο είδος προβλημάτων υγείας, πάντα στρέφονται σε φάρμακα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά φυσικά συστατικά τα οποία είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, αν έχετε να κάνετε με οστεοχόνδρωση του λαιμού, η οποία είναι μια πραγματικά επίπονη και απογοητευτική κατάσταση, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με κάποια φυσικά συστατικά αντί να χρησιμοποιείτε φάρμακα χωρίς συνταγογράφηση.

Εδώ είναι η συνταγή αυτού του καταπληκτικού φαρμάκου:
Συστατικά:
10 κουταλιές της σούπας υψηλής ποιότητας αλάτι
20 κουταλιές της σούπας μη ραφιναρισμένο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
Παρασκευή:
Είναι πολύ απλό να προετοιμαστεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε και τα δύο συστατικά σε ένα γυάλινο δοχείο. Σφραγίστε καλά το δοχείο και μετά από 2 ημέρες, θα έχετε ένα ελαφρώς χρωματισμένο φάρμακο.
Εφαρμογή:
Εφαρμόστε αυτήν την θεραπεία πάνω στην πληγείσα περιοχή, το πρωί. Απλά τρίψτε την στο δέρμα σας. Στην αρχή, ξεκινήστε με 2-3 λεπτά, στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά το χρόνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, 20 λεπτά είναι αρκετά για να εκτελέσετε τη φάση του μασάζ. Στο τέλος, σκουπίστε με μια υγρή πετσέτα.
Αν παρατηρήσετε το δέρμα σας να είναι ελαφρώς ερεθισμένο, απλά απλώστε λίγη σκόνη μωρού και θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το δυσάρεστο συναίσθημα.
Μετά από 10 ημέρες, η θεραπεία θα τονώσει την κυκλοφορία σας και θα συμβάλει στην μυϊκή αναγέννηση των χόνδρων και των οστικών ιστών σας. Θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές σε μόλις 8 έως 10 ημέρες.
Μετά από αυτή τη θεραπεία, οι πονοκέφαλοι σας θα πρέπει να φύγουν, μια για πάντα, γιατί αυτή η θεραπεία βοηθά στο να έχετε μια σωστή ροή του αίματος καθώς επίσης και εξαιρετική όραση. Επιπλέον, το σώμα σας θα είναι απαλλαγμένο από τις τοξίνες, και ο μεταβολισμός σας θα φτάσει στο ψηλότερο σημείο του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να αισθάνεστε λίγο ζαλισμένος μετά το μασάζ, αλλά αξίζει τον κόπο. Θα πάρετε καταπληκτικά αποτελέσματα, και το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτή η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες σε αντίθεση με τα συμβατικά φάρμακα.
Πηγές:

fitbodycenter

revealedtheninthwave

 http://www.awakengr.com
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.