Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η Σαντορίνη 2ο καλύτερο νησί στον κόσμο - Πρωτιά για το Μάουι

Η Σαντορίνη 2ο καλύτερο νησί στον κόσμο - Πρωτιά για το ΜάουιΔιάσημα για τις ειδυλλιακές παραλίες, τη θέα των άγριων βράχων, δημιουργήματα ηφαιστείων. 
Το νησί Μάουι αναδείχθηκε καλύτερο νησί του κόσμου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Tripadvisor, κερδίζοντας στο όριο την Σαντορίνη, η οποία βρέθηκε στη 2η θέση.
Μόνο τιμή μπορεί να αποτελεί για το ελληνικό
νησί, το γεγονός πως οι επισκέπτες του Tripadvisor ψήφισαν την Σαντορίνη ως 2ο καλύτερο νησί παγκοσμίως και φυσικά πρώτο σε όλη την Ευρώπη.
Στην 1η θέση βρέθηκε το Μάουι, το μεγαλύτερο νησί της Χαβάις, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ηφαιστειακά βουνά και η άγρια ομορφιά του το έχει μετατρέψει στον πιο αγαπημένο προορισμό όλων των τουριστών.


 Η Σαντορίνη 2ο καλύτερο νησί στον κόσμο - Πρωτιά για το Μάουι
Στην 2η θέση παγκοσμίως έρχεται η Σαντορίνη, η οποία φυσικά κατέχει την πρωτιά όσον αφορά την Ευρώπη αφήνοντας πίσω της νησιά όπως το Κάρπι.
Στην 3η θέση των επισκεπτών του Tripadvisor βρέθηκε η Τζαμάικα.
www.iefimerida.gr

Την παραλία του Καμαριού Σαντορίνης την έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε κατά την θερινή περίοδο, η οποία είναι διάσπαρτη από χιλιάδες επισκέπτες, με τις ανάλογες υπηρεσίες των από ομπρέλες, κραβάτια, σκάφη αναψυχής κτλ.
Όμως την εποχή αυτή, μπορεί κάποιος να απολαύσει την απόλυτη φυσικότητά της, ιδιαίτερα όταν η καταγάλανη θάλασσα της περιοχής, βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας!
Δεν υπάρχει επισκέπτης του νησιού, που να μην έχει επισκεφθεί την κοσμοπολίτικη παραλία του Καμαριού, η οποία είναι από τις πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες της Σαντορίνης
Απλώνεται με ένα απέραντο και μαύρο πέπλο, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του ηφαιστείου και να χάνεται αρμονικά στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!  

Κατά τις απογευματινές και βραδινές στιγμές του καλοκαιριού, σημείο αναφοράς των επισκεπτών είναι και ο μαγευτικός πεζόδρομος, ο οποίος κατακλίζεται καθ΄ όλο το μήκος του, κατά την θερινή περίοδο από πολυάρυθμους και ποικίλους παραθεριστές, απολαμβάνοντας τις ευχάριστες  διακοπές τους ..................

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.