Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ειρηνική Διαμαρτυρία Πολιτών για την Οικονομική Κρίση και στα Φηρά της Σαντορίνης

Σαντορίνη 27.5.2011
Βρισκόμαστε στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και η τοπική μας κοινωνία την αναμένει ως μάνα εξ ουρανού, προκειμένου να ανταποκριθεί στα δυσβάστακτα και ανειλημμένα έξοδα που αντιμετωπίζει.
Αν και δεν πρόλαβε να ενημερωθεί άμεσα η τοπική μας κοινωνία, οι διαμαρτυρόμενοι συμπολίτες άρχισαν να μαζεύονται στο χώρο έξω από την Δ.Ο.Υ της Σαντορίνης, προκειμένου να εκφράσει ειρηνικά την διαμαρτυρία των για το οικονομικό αδιέξοδο που μας έχει περιβάλει.


Στα ενημερωτικά φυλλάδια που διανεμήθηκαν στο κοινό, αναφερόταν το πιο κάτω δίγλωσσο κείμενο και στην Αγγλική γλώσσα.

ΖΗΤΟΥΜΕ
Την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν το νόμο 3845/6.5.2010, για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις:

Άρθρο 134 παρ. 1Ββ, παρ. α, β, άρθρο 134 α, εδάφιο γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ. 1 – 4 του ΠΚ. . για τον λόγο ότι παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ. 1, 73 παρ. 1,2,82 του Συντάγματος.

Ο Απλός Έλληνας θα Μιλήσει Τελευταίος….

Θέλω την Ζωή μου Πίσω…..

Όχι στη Βία ψυχής από την Εξουσία…..

Η Ελευθερία είναι το Οξυγόνο της ζωής…..

Τι ώρα είναι; …  Είναι η Ώρα που «Ξυπνήσαμε» και Ήλθε η Ώρα να Φύγετε……

Αυτό που συχνά ακούγεται δεν είναι ένας απλός Αριθμός, αλλά το κάλεσμα τη συνείδησης που καλείται να πάρει την ανάλογη θέση της στα κοινά δρώμενα της Χώρας!













«Ισχύς εν τη Ενώση!»
Το Σάββατο και την Κυριακή 28 & 29.5.2011 καλείσθε όπως παραβρεθείτε από τις 6:00 το απόγευμα και μετά στον ίδιο χώρο, που βρίσκεται έξω από την Δ.Ο.Υ της Σαντορίνης προκειμένου να δυναμώσουμε την ειρηνική μας διαμαρτυρία, για τα όσα απαράδεκτα γεγονότα συμβαίνουν στην Ελληνική Επικράτεια……

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.