1 πακέτο μακαρόνια ολικής αλέσεως
1 πακέτο κρέμα γάλακτος από σόγια (υπάρχει στα super markets)
3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη) κομμένες σε μπαστουνάκια
1/2 κουτί μανιτάρια φρέσκα (κομμένα σε φέτες)
3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
αλάτι
πιπέρι λευκό
Πώς το κάνουμε:
Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και πριν τα στραγγίσετε κρατάτε 1-2 φλιτζάνια απ’ το νερό τους.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το σκόρδο κι αντί για λάδι, μισό φλιτζάνι νερό (Απ’ αυτό που βράσατε τα μακαρόνια).
Ανακατεύετε και πριν εξατμιστεί το νερό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος την οποία αν χρειαστεί αραιώνετε με το νερό των μακαρονιών.
Ρίχνετε λευκό πιπέρι κι αδειάζετε τα βρασμένα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα.
Ανακατεύετε, σερβίρετε και… καλή όρεξη!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σ’ αυτή τη συνταγή ταιριάζει υπέροχα ο κρόκος Κοζάνης… Ρίξτε τον στην κρέμα πριν το πιπέρι…
Πηγή : daddy-cool.gr
https://news-tora.eu