Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Τιμητική εκδήλωση σε επιτυγχόντες μαθητές της Έξω Γωνιάς Σαντορίνης σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα!

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Έξω Γωνιάς του Δήμου Θήρας κ. Σαλίβερος Παρασκευάς, με πολλή χαρά σας προσκαλεί στην ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 8.00 στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Έξω Γωνιά προς τιμήν των παιδιών του χωριού της Έξω Γωνιάς που εισήχθηκαν στα Ανώτατα Εκπαιδ. Ιδρύματα και μιας κατεξοχήν αριστούχου μαθήτριας. 
Η βράβευση θα γίνει από το ίδρυμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ!!!
 Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ακαδημαικός κ. Χαράλαμπος Ρούσσος πρόεδρος του ιδρύματος με θέμα: ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ - Πύλη εξόδου από την κρίση. 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Πρόεδρος του χωριού μας. 
Η εκδήλωση θα κλείσει με έργα για φωνή και βιολί του Μπάχ και Σούμπερτ από την μεσόφωνο Κατερίνα Ρούσσου, Φωνή και την Μαργαρίτα Σταθάκη, Βιολί . 
Σε μέρες που η αριστεία πολεμείται τα φωτεινά παραδείγματα μας χρειάζονται!!! 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.