Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Δώρα στους γονείς των μικρών ηρώων που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές με παραλήπτη την διαδικτυακή ομάδα «Ας Μην Μείνουμε Στα Λόγια!

Κούτες με δωράκια στους γονείς των μικρών ηρώων που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές (Αθήνα, Θεσ/νικη, Ηράκλειο) είναι έτοιμες για αποστολή με παραλήπτη την διαδικτυακή ομάδα «ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !
Σε προγενέστερη αναφορά μας είχαμε αναφερθεί στην ενεργή δράση της ομάδας  «Κάνε ένα παιδί, μια μαμά και ένα μπαμπά να γελάσει» αναφορικά στις προσπάθειες που έγιναν και γίνονται έτσι ώστε να   μαζευτούν όσα πιο πολλά πραγματάκια γίνεται
προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες, από ποικίλα και διάφορα δώρα για όλους μικρούς και μεγάλους!
Έτσι λοιπόν στην προσπάθεια αυτή η τοπική εθελοντική ομάδα της Σαντορίνης «Ας Μην Μείνουμε στα Λόγια» κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μαζευτούν αρκετά δώρα για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας (για την μαμά και το μπαμπά παιδιών που πάσχουν και νοσηλεύονται σε ογκολογικές κλινικές της χώρας μας) που τόσο ανάγκη έχουν….
Σύσσωμη η τοπική μας κοινωνία από τις σχολικές μονάδες των Νηπιαγωγείων, τον επαγγελματικό τομέα του νησιού, αλλά και από τον ευρύτερο χώρο των κατοίκων της Σαντορίνης ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ιδιαίτερο ζήλο στον τομέα αυτό.
Παράλληλα ευαισθητοποίησαν την μαθητική κοινότητα  της περιοχή μας, έτσι ώστε να συμμετέχουν ανάλογα στις ευπαθείς ομάδες των παιδιών, με τα δικά τους έργα!
Για την προσπάθεια αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μηχανισμό στήριξης, αλλά και όλους όσους προσέφεραν τα απαραίτητα, για να χαρίσουν λίγη χαρά στους γονείς και τα παιδιά που τόσο ανάγκη έχουν!!!
Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογο φωτογραφικό υλικό από την προσπάθεια αυτή!
Πιο συγκεκριμέναα στον τοίχο του facebook της Georgia Nikou καθώς και της Valentini Koutoula που αναρτήθηκε στις  21 Φεβρουαρίου αναφέρει τα εξής:
Οι κούτες με τα δωράκια σας για τους γονείς των μικρών ηρώων που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές (Αθήνα, Θεσ/νικη, Ηράκλειο) είναι έτοιμες για αποστολή με παραλήπτη την διαδικτυακή ομάδα «ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ». 
Όπως γνωρίζετε, μέλη της θα αμπαλάρουν τα δώρα σας και θα τα μοιράσουν τον Μάρτη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες, σε μια προσπάθεια να αφήσουν για λίγα λεπτά στην άκρη του μυαλού τους τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να περάσουν κάποιες ευχάριστες και όμορφες στιγμές !!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ… [αυτούς που ήρθαν κοντά μας για πρώτη φορά και αυτούς που κάθε φορά είναι δίπλα μας], που με εμπιστευτήκατε και στηρίξατε τη συγκεκριμένη Δράση μας, προσφέροντας με πολύ αγάπη αλλά κι οποιοδήποτε κόστος για τον κάθε έναν σας τα δωράκια σας….
 <3 span=""> .....Άννα, Άντα, Αλεχάντρο, γιαγιά Βαρβάρα, Βαρβάρα, Γωγώ, Γιώργο, κ.Ευαγγελία, Ειρήνη Α., Ειρήνη Μ., Ελένη, Ελευθερία, Έλλη, Εύη, Ευαγγελία, πρεσβυτέρα Θεώνη, Θοδώρα, κ.Θανάση, Κατερίνα, Κάτια, Κάτριν, Κέλα, Κέλυ, Κώστα, Μαρία Δ., Μαρία Λ., Μαρία Π., Μαρίνα, Μαρουλία, κ.Μίκη, Μιχάλη, Ρούλα, Παπαδιά Λίλη, Σάκη, Σάρα, Σιμόνη, Σοφία, Thea, Φάνη, Χαρά, Χριστίνα…..  <3 span="">
Επίσης πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
 στο βιβλιοπωλείο «PROSPECT» (Καμάρι) που εκτός από τα 150 αυτοκόλλητα με το logo της ομάδας μας που μας εκτύπωσε δωρεάν, ό,τι άλλη (έγχρωμη ή μη) εκτύπωση χρειάστηκα για την οργάνωση και διεκπεραίωση της συγκεκριμένης Δράσης (στο βαθμό που μου αναλογούσε), τις έκανε δωρεάν !
 στα δύο τμήματα του Α.Σ.ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, Παλαίμαχοι & Α’Ομάδα, που στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη τη συγκεκριμένη Δράση !
 στον κ.Βασίλη (υπεύθυνο Δ.Γ.Καμαρίου) και στο Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ που με άφησαν να αλωνίζω στο γήπεδο, κολλώντας αφίσες εντός κι εκτός αποδυτηρίων και να πιπιλίζω το μυαλό παικτών και μη !
 στον κ. Γιάννη που δημοσίευσε στο blog του τη Δράση μας !
 στον φίλο Νίκο που με βοήθησε να ετοιμάσω τις κούτες !
 στον φίλο Χρήστο που προθυμότατα κατέβηκε τόσα σκαλιά με τις κούτες επ’ ώμου και τις μετάφερε στην Μεταφορική !
Κυρίες, Κύριοι, Μικροί μου Φίλοι...... ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!!
Θα τα ξαναπούμε στην επόμενη Δράση
 
  Παράλληλα θέλουμε να τονίσουμε ότι πέρα από την Georgia Nikou  και την Valentini Koutoula στην εθελοντική ομάδα της Σαντορίνης υπάρχει και μια νέα εθελόντρια που πλεον θα κινεί τη δράση της Σαντορίνης η κ. Ειρήνη Βλάχου.

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Δε μένουμε στα λόγια, στηρίζουμε τις οικογένειες! Κάνε ένα παιδί, μια μαμά και ένα μπαμπά να γελάσει! Δώρα για όλους μικρούς και μεγάλους!


Κλικ πιο κάτω σε παλαιότερη θεματολογία!

Πράξη Ανθρωπιάς στον Πάσχοντα Συνάθρωπό μας!!! Ας μη μείνουμε στα λόγια! Κάνε Ένα Παιδί Να Γελάσει...Δημιουργικά!!!


Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης και μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....Κάνε ένα παιδί να ξαναγελάσει...διαβάζοντας!!!!! 


Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαντορίνης με μέλος από την ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια" προέβηκαν σε μια πράξη ανθρωπιάς! ....κάνε ένα παιδί να γελάσει ....ζωγραφίζοντας!!!!!Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.