Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στη Σαντορίνη από την Φιλαρμονική του Δήμου Θήρας!!!

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) προγραμματίζει εορταστικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή της Δημοτικής Μπάντας  σε διάφορα επιλεγμένα σημεία του νησιού, παίζοντας τα κάλαντα των εορτών, αλλά και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν μέσα στο κλίμα των εορτών.
Πιο συγκεκριμένα σας γνωρίζουμε το ακόλουθο
εορταστικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής του Δήμου:
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 θα παραβρεθεί στο Γηροκομείο – Πτωχοκομείο Θήρας, ενώ μετέπειτα θα  βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 θα ξεκινήσει το πρόγραμμά της από το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης, στη συνέχεια στο Αεροπορικό Απόσπασμα Σαντορίνης και μετέπειτα  στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Θήρας.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.