Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ανανέωση Καρτών Πολυτεκνίας από την Ένωση Πολυτέκνων Θήρας

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης σας ανακοινώνει ότι την Τρίτη και την Τετάρτη 20 και 21 Δεκεμβρίου  2016   θα γίνονται οι ανανεώσεις των καρτών στην κοινότητα του  Εμπορείου  από της 09:00 έως της 01:00 μ.μ.
   Στο γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων οι ανανεώσεις ξεκίνησαν και  θα γίνονται, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-12:00 έως τέλους του χρόνου
Η ανανέωση θα γίνει για ένα χρόνο και το ποσό είναι 20 ευρώ.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί σας τις πολυτεκνικές  κάρτες.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και στο τηλέφωνο 22860 22010.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.