Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Προσοχή: οι οθόνες βλάπτουν σοβαρά τη “σχολική” υγεία των μαθητών!

gia-na-ginei-kalos-mathitis-krupste-tou-to-smartphone_w_lΌχι ότι οι γονείς δεν το υποψιάζονταν: βρετανική μελέτη, έδειξε ότι όσες ώρες παραπάνω περνούν οι μαθητές μπροστά σε μία οθόνη, τόσο μικρότεροι είναι οι βαθμοί τους στο σχολείο! Το μήνυμα των αποτελεσμάτων της έρευνας, δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο, μιας και σε λίγες μέρες ξεκινούν τα σχολεία.Από όλες τις οθόνες, η πιο επιζήμια για τους βαθμούς, βρέθηκε να είναι αυτή της τηλεόρασης. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, με επικεφαλής την
επιδημιολόγο Dr Kirsten Corder, επιβεβαίωσαν επίσης, ότι όσοι μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαβάζουν περισσότερες ώρες, έχουν σημαντικά καλύτερους βαθμούς σε σχέση με τους συμμαθητές τους.schoolΈνας έφηβος περνά κατά μέσο όρο περίπου τέσσερις ώρες την ημέρα μπροστά σε μια οθόνη. Ακόμη κι όταν ένας μαθητής διαβάζει πολύ τα μαθήματά του, αν τον υπόλοιπο χρόνο είναι «κολλημένος» στο Ίντερνετ ή στην τηλεόραση, πάλι έχει χειρότερους βαθμούς, σε σύγκριση με όσους μαθητές δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο μπροστά σε μια οθόνη. Επιπλέον, έχει συχνά κακή διάθεση και κατ’ επέκταση απότομη συμπεριφορά, ενίοτε και κατάθλιψη!
M08T5ZDZ
 http://www.7imeres.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.