Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η φαινομενική πραγματικότητα της ευζωίας - ατέρμονος κύκλος, επεισόδιο πρώτο

Γράφει η Θάλεια Καραμολέγκου
Κάποια πράγματα δεν έχουν αρχή και τέλος στο σύμπαν μας! Ένα από αυτά είναι και τα σκουπίδια,τα απορρίμματα,τα άχρηστα,τα πεταμένα!από τότε που πρώτοεμφανίστηκε ζωή κάτι χρειαζόσουν κάτι πετούσες  κάτι ήθελες και κάτι αρνιόσουν ! Το θέμα δεν είναι τι γινόταν αυτό που κρατούσες μα στην πραγματικότητα τι γίνουν αυτό που αρνιόσουν!
Και θα μου πεις τι με νοιάζει τι συνέβη το πεταμένο στον δρόμο κουτάκι από το αναψυκτικό μου; Κι όμως πρέπει να σε νοιάζει όχι αυτό μόνον, αλλά περισσότερο γιατί δεν αποδεσμεύεσαι από τα άτομα, τις υπάρξεις που βλάπτουν τη ζωή σου, κάνοντας μια άλφα επιλογή να τα αποκρούσεις από το να συνεχίζουν να ελέγχουν τη ζωή σου!
Θα μου πεις ακολουθεί ένα δραματικό κείμενο διακρίσεων και ποιους πρέπει να δεχόμαστε κοντά μας... λυπάμαι, μα όχι! Κάποιοι ναι έδρασαν στη ζωή τους ήρεμα χωρίς να βλάπτουν τους άλλους και πήγαν σε κοινότητες και παρέες, που τους δέχτηκαν και γλεντούσαν και έτρωγαν και έπιναν όλοι μαζί, μα κάποιοι άλλοι δρούσαν τουναντίον και ένα υποσύνολο απ' αυτούς τους άλλους έγιναν πολιτικοί! Και εκεί ξεκινά το δράμα....
Γιατί άνθρωπέ μου; Αφού τον έβλεπες ότι δεν το χει δεν του χορηγούσες κάποια επέμβαση αγάπης και μετριοπάθειας πριν να συμβεί αυτό το γεγονός! Φυσικά δεν ομιλώ για το σύνολο, αλλά για όσους κι αν μιλώ αριθμούνται, οπότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα! Άνθρωπος: ζώον φύσει κοινωνικόν μα συνάμα ιδιόρρυθμο ζώον, γιατί να θέλει να επιβάλλεται με πονηριά στον άλλον για να επιβιώσει; Μήπως γιατί έτσι έμαθε από τα γεννοφάσια του στη ζούγκλα; Απορώ...
Πιστεύεις σε αυτή τη μερίδα πολιτικών; Ζεις στον ονειρικό κόσμο της φαντασίας! Αναζητάς τα λεγόμενά τους; Ζεις στον εφιαλτικό κόσμο της ανασφάλειας... Τόσα παραμύθια θα ζήλευε και ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.... Για πόσο θα ζεις πίσω από τα τρισδιάστατα γυαλιά της φαντασίας σου, βλέποντας τα σκουπίδια για απέραντα γρασίδια με λίμνες και ρυάκια; (Συνεχίζεται...)
http://eulegein.blogspot.gr
ΕΥ-ΛΕΓΕΙΝ 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.