Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Ομιλία για την Δωρεά Μυελού των Οστών στη Σαντορίνη

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την Δωρεά Μυελού των Οστών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας και του Δήμου Θήρας, στο Μπελλώνιο Πολιτιστικό Κέντρο των Φηρών Σαντορίνης.
Η πράξη της δωρεάς αυτής είναι μια προσφορά υψίστης σημασίας, στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Ομιλητές της ημερίδας αυτής θα είναι:
κ. Σ. Γραφάκος Παιδίατρος - Αιματολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου
Αθηνών, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας".
κ. Π. Καραφυλλίδου Κοινωνική Λειτουργός.
Η συμπατριώτισσά μας κ. Καλλιόπη Καραμολέγκου Παιδίατρος.
Διοργανωτές της ομιλίας αυτής είναι το Ίδρυμα Λουκά και Ευαγγέλου Μπελλώνια, ο Σύλλογος Μεσαγωνιατών Θήρας "Παναγιά η Επισκοπή" & η Εστία Πύργου Καλλίστης.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.