Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Aνακοινώσεις της Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία Σαντορίνης για την εγκατάσταση του νέου ραντάρ στο ύψωμα της Μονής

 Τις ανακοινώσεις που ακολουθούν ανάρτησε στην σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 
η Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία Θήρας, με την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
στην οποία θα συζητιόταν το θέμα που είχε θέσει σχετικά με την εγκατάσταση πλησίον της του νέου ραντάρ, κάτι, που σύμφωνα με πληροφορίες και ανακοίνωση (27.10.2014) της Μονής,
προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υποστήριξη του αιτήματος της Ι.Μ. Προτφήτη Ηλία Θήρας για την μη εγκατάσταση του ραντάρ πλησίον της, αλλά σε άλλο χώρο, είχαν συγκεντρωθεί χθες (29.10.2014) στον χώρο που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο αρκετοί πολίτες.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις,
29.10.2014
AN KAI EIXAME THN ATYXIA THΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ.


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΛΘΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.


ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΤΕ Ή ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ (ΚΙΝΗΣΗ ΓΕΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ, ΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΤΛ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.


ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΑΣΚΗΣΤΕ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΑ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.
28.10.2014

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.