Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Το Αγνό Κρασί Ασπίδα στις Ασθένειες!

ΙκαριωτηςTο "ΒΒC" και οι "New York Times" αναφέρονται με θαυμασμό στον Ικαριώτη που νίκησε τον καρκίνο πίνοντας αγνό κρασί χωρίς πρόσθετα θειώδη και άλλα χημικά!
“Η τροφή σου το φάρμακό σου”, έλεγε ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης. 
Όταν όμως η τροφή μας -στο βωμό της κερδοσκοπίας και της δήθεν ταχύτητας- έγινε... σκουπίδια, ο καρκίνος και άλλες ανίατες ασθένειες άρχισαν να θερίζουν. 
Η καθαρή γη έθρεψε επι χιλιετίες τον άνθρωπο και εκείνος της γύρισε την πλάτη κάνοντας μόδα το πλαστικό φαγητό, ωθούμενος απο μια αφέλεια που κλήθηκε να την πληρώσει ακριβά. 
 Ως μάνα όμως η γη δεν απαρνείται τα παιδιά της, και στην δύσκολη στιγμή ανοίγει την αγκαλιά της για να τα προφυλάξει.


Ο λόγος εδώ για το κρασί χωρίς πρόσθετα θειώδη και άλλα χημικά το οποίο όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένα αναπτύσσει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού... μετατρέποντας τα οφέλη του σε ασπίδα ακόμα και απέναντι στον καρκίνο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Ικαριώτη, Σταμάτη Μωραΐτη, στον οποίο οι γιατροί πριν από δεκαετίες διέγνωσαν καρκίνο (δίνοντάς του μάλιστα διάρκεια ζωής μόλις εννέα μηνών). 
Εκείνος κατάφερε να αντιμετωπίσει φυσικά την... ανίατη ασθένειά του με τη βοήθεια του αγνού κρασιού.

Στην περίπτωση του υπερήλικα πλέον κ. Μωραΐτη κάνουν εκτενή αναφορά ειδησεογραφικά δίκτυα υψηλού κύρους και διεθνούς εμβέλειας όπως οι New York Times και το ΒΒC*.

“Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας στην Ικαρία;”, αναρωτιέται o Andrew Bomford, συντάκτης άρθρου στο βρετανικό δίκτυο. 
«Μπορεί να είναι ο καθαρός αέρας, ο φιλικός και ανοιχτός τρόπος ζωής, τα φρέσκα λαχανικά ή το φρέσκο γάλα κατσίκας. 
 Ακόμη, το ορεινό έδαφος καθώς η μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο σε κρατά σε καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί ακόμη να οφείλεται στη φυσική ακτινοβολία από τους βράχους από γρανίτη». 
Όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 98χρονος Σταμάτης Μωραΐτης, έχει άλλη εξήγηση.
«Είναι το κρασί», λέει, και προσθέτει: «Είναι αγνό, καθαρό, χωρίς προσθετικά. Το εμπορικό κρασί έχει συντηρητικά. Όμως αυτό το κρασί που φτιάχνουμε μόνοι μας είναι αγνό». Ο κ. Σταμάτης γιόρτασε τα 98α γενέθλιά του την Πρωτοχρονιά. Λέει ότι είναι μεγαλύτερος, όμως τα επίσημα έγγραφα που διαθέτει αναφέρουν ως ημερομηνία γέννησής του την 1η Ιανουαρίου του 1915. Έξω από το σπίτι του υπάρχουν ελιές, οπωροφόρα δέντρα και αμπέλι. Κάθε χρόνο βγάζει περίπου 700 λίτρα κρασί. «Το πίνετε όλο μόνος σας;» τον ρωτάει ο δημοσιογράφος για να του απαντήσει έκπληκτος: «Όχι! Το πίνω με τους φίλους μου».

Ο κ. Σταμάτης πριν από 45 χρόνια ζούσε στις ΗΠΑ. Οι γιατροί τότε διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο στους πνεύμονες και ότι βρισκόταν στα τελευταία στάδια της ασθένειας, δίνοντάς του μόλις 9 μήνες ζωής. «Τότε ήταν πολύ ακριβές οι κηδείες εκεί. Έτσι, είπα στη γυναίκα μου ότι θα γυρίσω στην Ικαρία για να με θάψουν κοντά στους γονείς μου. Βρήκα τους φίλους μου στο χωριό που γεννήθηκα και αρχίσαμε να πίνουμε. Σκεφτόμουν ότι τουλάχιστον θα πεθάνω χαρούμενος. Βρισκόμασταν κάθε μέρα και πίναμε κρασάκι. Εγώ περίμενα, όμως καθώς περνούσε ο καιρός εγώ ένιωθα ακόμη πιο δυνατός. Πέρασαν οι 9 μήνες και εγώ ένιωθα καλύτερα από πριν. Μετά πέρασαν 11 μήνες, ακόμη καλύτερα… και τώρα 45 χρόνια μετά είμαι ακόμη εδώ!», είπε ακόμη και συνέχισε: «Πριν από μερικά χρόνια επέστρεψα στις ΗΠΑ για να βρω τους γιατρούς μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Είχαν πεθάνει όλοι»!

 http://www.helession.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.