Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

Ταξιδεύοντας για Σαντορίνη, έκδοση βιβλίου από τον συμπατριώτη Μαθηματικό Γεώργιο Ζώρζο!

Όλως απρόσμενα κατά την επίσκεψή μας σε βιβλιοπωλείο του Καμαριού της Σαντορίνης, και κατά την διάρκεια της αναζητήσεως ειδών γραφικής ύλης, εντελώς τυχαία υπέπεσε το βλέμμα μας πάνω στο τίτλο ενός βιβλίου "Ταξιδεύοντας για Σαντορίνη".
Από ενδιαφέρον και μόνο για το νησί "της φωτιάς και του έρωτα" το συμπεριέλαβα στη λίστα των προμηθειών μου, όπου μετέπειτα διαπίστωσα πως ο  συγγραφέας του βιβλίου αυτού, είναι ο εξάδελφός μου ο Γιώργος  Ζώρζος και εξαίρετος Μαθηματικός, με καταγωγή από τον Πύργο της Σαντορίνης, με μητέρα του και θειά μου την "Τζανιώ" - (Ιωάννα) από την Επισκοπή Γωνιά, ή Μέσα Γωνιά, ή όπως το συνηθίζουν  οι κάτοικοι της περιοχής: Παλιό Χωριό και μετέπειτα παντρεμένος με την αξιόλογη  σύντροφό του από την περιοχή του Καμαριού.
   Ξεκινώντας το ξεφύλλισμα  του  διαπίστωσα πως εκδόθηκε κατά το μήνα Ιούλιο του 2019 και κάνει μια όμορφη και εκτενή αναφορά πάνω σε ένα περιγραφικό ταξίδι όπως αναφέρεται στο τίτλο του γαλανόλευκου βιβλίου με φόντο την "γλυκιά αγριάδα" από την μαγευτική καλντέρα του νησιού.
Πραγματικά αξίζει να ταξιδέψετε και σεις, έστω και ετεροχρονισμένα με το ταξίδι αυτό της περιγραφής από το σεβαστό και εκλεκτό πρόσωπο της περιοχής μας Γεώργιο Ζώρζο!
Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας Αποσπασματική περιγραφή από το βιβλίο
Ταξιδεύοντας για Σαντορίνη

Γεώργιος Ζώρζος μετά από φιλικό αγώνα παλαιμάχων
 Γεώργιος Ζώρζος μετά από φιλικό αγώνα παλαιμάχων

 Πηγή: Εμείς και η Κοινωνία μας

Κάνοντας κλικ στην πιο κάτω θεματολογία μπορείτε να δείτε ανάλογες αναρτήσεις μας
Χορευτικά Σαντορίνης
Πανηγύρια της Σαντορίνης
Παλαίμαχοι  Σαντορίνης
Παλιές Αναμνήσεις
Παλιές φωτογραφίες Σαντορίνης
Θαλασσοταραχή - Σοροκάδα Καμαριού 
Αγροτικά Σαντορίνης
Αγροτικά Θήρας
Σαντορινιά Παράδοση
Σαντορινιά Προϊόντα
Λουκάνικα Σαντορίνης
Προϊόντα Σαντορίνης
Σαντορινιά Κουζίνα
Γλυκά Σαντορίνης
Γλέντια 

Κουζίνα Σαντορίνης

Παραδοσιακά Επαγγέλματα

Φτεουριά

Αντώνης Αρβανίτης Παραδοσιακός Βιολιστής

Κατοικίδια Ζώα

Βραχονησίδες

Για περισσότερη θεματολογία κλικ στο δεύτερο εικονίδιο με τίτλο ετικέτες, που βρίσκεται στη δεξιά και ενδιάμεση πλευρά της οθόνης, τα οποία εμφανίζονται όταν περάσει ο κέρσορας του ποντικιού, πάνω από το μαύρο περίγραμμα. 

Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες παρουσιάσεις από την ευρύτερη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης, καθώς και διάφορα γεγονότα από τις θαλάσσιες αναφορές του τόπου

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.