Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Στύψτε 1 Λεμόνι σε 1 Κουταλιά Ελαιόλαδο και ποτέ δεν θα σταματήσετε τη χρήση του

Αν ξυπνάτε εξαντλημένοι, ακόμα και μετά από μια μακρά νύχτα ύπνου και αισθάνεστε στραγγισμένοι και χωρίς ενέργεια όλη την ημέρα, τότε, είστε στο σωστό μέρος! 
Πρόκειται να αποκαλύψουμε τις δυνατότητες ενός μείγματος που αποτελείται από χυμό λεμονιού (ή λάιμ) και ελαιόλαδο για να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να εξαλείψετε όλες τις συσσωρευμένες τοξίνες και τα απόβλητα!

Με τον τρόπο αυτό, θα αναζωογονήσετε το σώμα σας και θα αισθανθείτε γεμάτος ενέργεια και θετικός όλη την ημέρα.
Αυτή η θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια στην θεραπεία διαφόρων θεμάτων υγείας.
Το ελαιόλαδο είναι ένα βασικό μέρος της μεσογειακής διατροφής και είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα τα οποία ρυθμίζουν την κακή χοληστερόλη και εξαλείφουν τις τοξίνες από το σώμα.
Οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες εκτιμούσαν τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες και το αποκαλούσαν υγρό χρυσάφι. 
Ως εκ τούτου, η ενσωμάτωσή του στη διατροφή σας μπορεί να προσφέρει αμέτρητα οφέλη για την υγεία.
Τα λεμόνια είναι ένα από τα υγιέστερα φρούτα στον πλανήτη, με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, και παρέχουν καταπληκτικά οφέλη για την υγεία.
Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός των δύο έχει αποδειχθεί ότι παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Ενάντια στα ρευματικά προβλήματα 
– οι ισχυρές αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες αυτού του συνδυασμού είναι εξαιρετικά χρήσιμες στην περίπτωση των ρευματικών προβλημάτων. 
Η τακτική κατανάλωση του θα ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις.
Ενάντια στα καρδιαγγειακά προβλήματα 
– Λόγω της περιεκτικότητας υψηλών επιπέδων λιπαρών οξέων, τα οποία επανενεργοποιούν την κυκλοφορία και ρυθμίζουν την κακή χοληστερόλη, το μείγμα αυτό εμποδίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα της καρδιάς.
Εξισσορόπηση της χολής του ήπατος και της χοληδόχου κύστης 
– Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση του μείγματος το πρωί, με άδειο στομάχι, εμποδίζει την ανάπτυξη των χολόλιθων. 
Επιπλέον, η κατανάλωση ενός ποτηριού νερό, ελαιόλαδου, και χυμό λεμονιού μια ώρα πριν από το πρωινό μπορεί να αποτοξινώσει το ήπαρ, τα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη.
Για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας 
– Ο συνδυασμός αυτός λειτουργεί ως λιπαντικό για την πεπτική βλέννα τονώνοντας έτσι τη λειτουργία του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. 
Αυτό το φάρμακο δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό που απομακρύνει τις τοξίνες και καθαρίζει το σώμα, βοηθά στην πέψη και την εξάλειψη των αποβλήτων.
Λόγω των απίστευτων οφελών για την υγεία, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό, το συντομότερο δυνατόν, και ποτέ δεν θα σταματήσετε να τον χρησιμοποιείτε!
 https://news-tora.eu
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. 
Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.  
Όλα τα βότανα και οι συνταγές που αναγράφονται είναι ενημερωτικά, πριν την όποια χρήση τους ενημερωθείτε από τον γιατρό σας. 
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.