Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Χαμομήλι αλάτι και μαγειρική σόδα απλή

    Τρόπος παρασκευής:
Σε ένα σκεύος βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο χονδρό αλάτι μια κουταλιά μαγειρική σόδα  αυτή από το σούπερ μάρκετ και βράζουμε και 3 φακελάκια χαμομήλι ή 3 κουταλιές από το χαμομήλι πού έχουμε σε ποσότητα 1  1/2 του λίτρου νερό . 
Το ρίχνουμε καυτό σιγά σιγά μέσα στο σκεύος με το αλάτι και το χαμομήλι.
Όταν κρυώσει έχουμε ένα θαυματουργό διάλυμα.

     Μας απαλλάσσει κάνοντας πλύσεις από την ιγμορίτιδα με μια φούσκα.

Κάνοντας γαργάρες σταματά κοσμία στόματος βοηθάει για την περιοδοντίτιδα μας απαλλάσσει από τον πονόλαιμο εξαφανίζει πολύποδες λαιμού με γαργάρες.

Στοματικό διάλυμα μετά  την εξαγωγή δοντιού.


    Κατάλληλο για σκισμένες φτέρνες για ποδόλουτρο και σκισμένα χέρια  περνώντας τα μετά μια κηραλοιφή και για καθαρισμό σώματος  και πληγές συρίγγια.

Γιατροσόφια - Μπαρτζώκας

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/

γιατροσόφια Μπαρτζώκας :αναζήτηση COOGLE

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.  Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας.

Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια εφαρμογή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.