Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Νηστίσιμη πάστα ταψιού (γλυκό ψυγείου) με λίγα υλικά!

Νηστίσιμη Πάστα Αμυγδάλου!
Το παντεσπάνι είναι με αμύγδαλο και δεν χρειάζεται να το σιροπιάσετε γιατί ο χρόνος ψησίματος μας επιτρέπει να κρατά την υγρασία του.
Η κρέμα του είναι βελούδινη με τα αρώματα της βανίλιας και την κουβερτούρα που μας δίνει μια υπέροχη σοκολατένια κρέμα. 
Το τελειώνουμε με μια φυτική σαντιγί και ενσωματωμένο αμύγδαλο και είναι πάρα πολύ ωραία και νομίζεις ότι δεν είναι νηστίσιμο!!!
Μπορείτε να την κάνετε σε πάρτι σε γενέθλια
σε γιορτές κ.α. 
Βγαίνουν πολλά κομμάτια με αποτέλεσμα να είναι πολύ οικονομική συνταγή!!!! 
  Υλικά για το παντεσπάνι 
300 γρ αλεύρι 
2 κτγ μπέικεν πάουντερ
4 κτσ κακάο σε σκόνη
200 γρ ζάχαρη
380 γρ γάλα αμυγδάλου
100 γρ ηλιέλαιο
100 γρ αμύγδαλο άψητο
Υλικά Για την κρέμα
1λ γάλα αμυγδάλου
300 γρ κουβερτούρα
8 κτσ αλεύρι
200 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
Υλικά για την σαντιγί
350 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
3 κτσ ζάχαρη
50 γρ αμύγδαλο άψητο

Δείτε στο βίντεο πως παρασκευάζεται!!!

  Απολαύστε την!!!

 https://www.youtube.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη