Υλικά
4 πατάτες
3 καρότα
2 κρεμμύδια
λίγο δυόσμο
πιπέρι
αλάτι
κύμινο
τριμμένη φρυγανιά
Eκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα μεχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι.
Στο νερό να έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι.
Τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με τα μπαχαρικά και λίγη τριμένη φρυγανιά.
Αφού κρυώσει το μίγμα (εκτος ψυγείου) πλάθουμε κεφτεδάκια με τα χέρια μας και τα περνάμε πάλι απο τη φρυγανιά.
Τα βάζουμε σε αντικολλητικο χαρτί στο ταψί και στο φούρνο στο γκρίλ στους 200 C για 30 λεπτά περίπου.
http://poimin.gr
4 πατάτες
3 καρότα
2 κρεμμύδια
λίγο δυόσμο
πιπέρι
αλάτι
κύμινο
τριμμένη φρυγανιά
Eκτέλεση