Τι θα χρειαστούμε:
2 κιλά γουρουνόπουλο με το δέρμα
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 λεμόνια, χυμό, Λεμονόφυλλα, Αλάτι και Πιπέρι
Πως το κάνουμε:Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα. Το αφήνουμε έτσι για περίπου 2 ώρες.Κατόπιν το αλείφουμε με ελαιόλαδο και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα έχουμε στρώσει λεμονόφυλλα.Η μεριά του δέρματος μπαίνει από κάτω.Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά (170ο Κελσίου) για 2 – 3 ώρες.Γυρνάμε το κρέας από την άλλη μεριά και ψήνουμε άλλη μισή ώρα περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
http://www.tsoukali.gr/syntagi.php?id=201