Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ζυμαρόπιτα Γιαννιώτικη

Συστατικά:

    * 2 αυγά
    * 1 κεσεδάκι στραγγισμένο γιαούρτι
    * 1 ποτήρι νερο
    * 1 ποτήρι γάλα
    * 6-7 κρασοπότηρα αλεύρι
    * αλάτι
    * λαδι
    * βούτυρο
    * φετα

Οδηγίες

   1. Ανακατεύω τα αυγά, το γιαούρτι, το νερό το γάλα και το αλάτι
   2. Προσθέτω το αλευρι
   3. Βουτυρώνω το ταψι και ρίχνω λίγο λαδι
   4. Χυνω το μείγμα και τρίβω απο πάνω μπόλικη φέτα
   5. Πιέζω με ένα πιρουνάκι τη φέτα
   6. Ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει αρκετό χρώμα