Με κάθε τυπική διαδικασία αλλά και όπως διέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας,
Υπάρχουν
κάποια πιάτα που χαρακτηρίζουν σχεδόν ολοκληρωτικά την κουζίνα ενός
λαού.
Μπορεί στην πραγματικότητα να έκαναν «καριέρα» στο εξωτερικό για
άλλους λόγους, ωστόσο έχουν αποκτήσει διεθνή φήμη και πολύς κόσμος τα
συνδέει απόλυτα με τις χώρες καταγωγής τους.
Ένα από αυτά είναι
και το μοσχάρι στρογκανόφ, με τα λεπτά φετάκια μοσχαριού και μανιταριών