Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Νηστίσιμο cheesecake

Υλικά
Για τη βάση

250 γραμμ. μπισκότα digestive
125 γραμμ. βούτυρο από φυτικά έλαια
Για την κρέμα
900 γραμμ. τυρί κρέμα με λάδι Καρύδας
300 γραμμ. γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος
90 γραμμ. ζάχαρη
Ξύσμα λεμονιού

Για την επικάλυψη

Γλυκό φράουλα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο. 
Τα ανακατεύουμε, τα τοποθετούμε στη βάση μας και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει και μετά ρίχνουμε την φυτική κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού. 
Βάζουμε το μείγμα πάνω από την βάση και το βάζουμε στο ψυγείο.
Πριν το σερβίρουμε βάζουμε από πάνω το γλυκό φράουλα.