Αν πιστεύετε ότι ρίξατε στο φαγητό σας μεγαλύτερη ποσότητα πιπεριού -και γενικότερα μπαχαρικών- από όση θα έπρεπε
μπορείτε να μειώσετε την έντασή τους προσθέτοντας λίγο χυμό λεμονιού πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά.
Αφήστε το να πάρει 1-2 βράσεις και στη
συνέχεια βγάλτε την κατσαρόλα από το μάτι.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
μπορείτε να μειώσετε την έντασή τους προσθέτοντας λίγο χυμό λεμονιού πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά.
Αφήστε το να πάρει 1-2 βράσεις και στη
συνέχεια βγάλτε την κατσαρόλα από το μάτι.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr