Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Έριξε τα μακαρόνια σε ένα τηγάνι και 20 λεπτά αργότερα όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

makaronia-620x330Υλικά 
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 5οο ml ζωμό (κότας ή λαχανικών)
  • 25ο ml γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 250 gr σπαγγέτι
  • 1οο gr τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό
  • Πρώτα τσιγαρίστε το σκόρδο στο τηγάνι με λίγο λάδι.
    1
    Όταν πάρει χρώμα, ρίξτε τον ζωμό και το γάλα.
    2Μετά το βούτυρο.
    3
    Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
    4
    Και αφήστε τα να μαγειρευτούν.
    5
    Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι.

    6

    Ανακατεύετε καλά κάθε 5 λεπτά για να μην κολλήσουν τα μακαρόνια.
    7
    Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα.
    8
    Τέλος, προσθέστε και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.
    9
                                            Έτοιμοι!


    10
    Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:

    http://be2news.gr

    Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη