
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Όταν πάρει χρώμα, ρίξτε τον ζωμό και το γάλα.


Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι.

Και αφήστε τα να μαγειρευτούν.

Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι.


Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα.

Τέλος, προσθέστε και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.

Έτοιμοι!

Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:
http://be2news.gr