Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ώρα για Ρακόμελο!

8Υλικά
1 λίτρο ρακή
4-5 κουταλιές της σούπας μέλι
2 ξυλάκια κανέλα
4-5 καρφάκια γαρίφαλο

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας

συνεχώς. 
Μόλις πάρουν καλή βράση, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το ρακόμελο για άλλα 10′ περίπου σκεπασμένο να πάρει τα αρώματα. 
Αφαιρούμε την κανέλα και τα γαρίφαλα. 
Σερβίρουμε αμέσως ή το φυλάμε σε μπουκάλι στο ψυγείο.
styleincrete.gr
 http://iscreta.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη