Η ποσότητα είναι γενναιόδωρη, οπότε αν έχετε περίσσευμα μπορείτε να το πάρετε ως σνακ την επόμενη μέρα.
Οδηγίες
1. Αναμείξτε τα αλεύρια και τη μαγιά με μια πρέζα αλάτι σε ένα μίξερ. Ρίξτε το νερό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Στη συνέχεια αφήστε να δουλεύει για 1 λεπτό.
2. Αφαιρέστε τη ζύμη και δουλέψτε τη σε μια -ελαφρά- αλευρωμένη επιφάνεια, ώστε να πάρει ένα στρογγυλό σχήμα ή όποιο σχήμα επιθυμείτε.
3. Απλώστε την κονσέρβα με τις ψιλοκομμένες ντομάτες πάνω από τη ζύμη σε απόσταση 2 εκατοστών από τα άκρα.
4. Τακτοποιήστε τα ντοματίνια και τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια τα κομμάτια μοτσαρέλας. Ανακατέψτε την κάπαρη τις ελιές και το σκόρδο και σκορπίστε από πάνω. Ρίξτε ομοιόμορφα με το λάδι.
5. Αφήστε το να φουσκώσει για 20 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220C και στη συνέχεια ψήνετε την πίτσα για 10-12 λεπτά, μέχρι να γίνει το ζυμάρι τραγανό και χρυσό. Διακοσμήστε με το μαϊντανό.
http://www.zougla.gr
Οδηγίες
1. Αναμείξτε τα αλεύρια και τη μαγιά με μια πρέζα αλάτι σε ένα μίξερ. Ρίξτε το νερό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Στη συνέχεια αφήστε να δουλεύει για 1 λεπτό.
2. Αφαιρέστε τη ζύμη και δουλέψτε τη σε μια -ελαφρά- αλευρωμένη επιφάνεια, ώστε να πάρει ένα στρογγυλό σχήμα ή όποιο σχήμα επιθυμείτε.
3. Απλώστε την κονσέρβα με τις ψιλοκομμένες ντομάτες πάνω από τη ζύμη σε απόσταση 2 εκατοστών από τα άκρα.
4. Τακτοποιήστε τα ντοματίνια και τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια τα κομμάτια μοτσαρέλας. Ανακατέψτε την κάπαρη τις ελιές και το σκόρδο και σκορπίστε από πάνω. Ρίξτε ομοιόμορφα με το λάδι.
5. Αφήστε το να φουσκώσει για 20 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220C και στη συνέχεια ψήνετε την πίτσα για 10-12 λεπτά, μέχρι να γίνει το ζυμάρι τραγανό και χρυσό. Διακοσμήστε με το μαϊντανό.
http://www.zougla.gr