Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μαρίζα Κωχ στο Παιδικό Σταθμό της Σαντορίνης ταξιδεύοντας με ένα απίθανο μουσικό παραμύθι...!!!!

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 το πρωί, στο χώρο του Παιδικού Σταθμού της Σαντορίνης, που βρίσκεται στην Επισκοπή Γωνιά του νησιού, και μετά τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννου που έγινε στην ομώνυμη περιοχή, η πολυαγαπημένη μας συμπατριώτισσα Μαρίζα Κωχ, ταξίδεψε με τα παιδιά του Σταθμού σε ένα απίθανο μουσικό παραμύθι, κάτω από τους ονειροπόλους ήχους ενός μουσικού παπλώματος, το οποίο είναι
γεμάτο από πολυάριθμα χρυσά κουδούνια...., μέσα στο περιορισμένο χρονικό διάστημα των παιδιών, γιατί αμέσως μετά ακολούθησε το μεσημεριανό τους γεύμα.
Η παρουσίαση αυτή είναι μια πρωτότυπη μουσικοπαραμυθένια προβολή και χωρίς την συνοδεία μουσικών οργάνων και μικροφώνων, καλώντας τους μικρούς μας φίλους να αναζητήσουν  ανάλογα παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία είναι καλά κρυμμένα στους ήχους των κουδουνιών του μουσικού παπλώματος και το οποίο ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τις παραδοσιακές μουσικές ρίζες της πατρίδας μας.
Στη συντροφιά αυτή συμμετείχε και μια άλλη γνωστή συμπατριώτισσά μας, από το χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος, η Σοπράνο: Ιωάννα Καραμολέγκου.
 Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε το ταξίδι αυτό, μέσα από το  αρχείο της ιστοσελίδας μας, και εδώ πλέον θέλουμε να τις ευχαριστούμε θερμά για την πρωτότυπη και μουσικοπαραμυθένια προβολή τους, αφήνοντας άφωνους τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους λοιπούς παρευρισκομένους.
Δείτε το βίντεο!




Κλικ εδώ. Η ιστορία του  Παιδικού Σταθμού της Επισκοπής Γωνιάς της Σαντορίνης

 



Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή Γιορτούλα  Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Επισκοπής Γωνιάς Σαντορίνης που έκανε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 στον κατάμεστο αύλειο χώρο του Σταθμού.
  


Κλικ εδώ. Απίθανη ήταν η μουσική βραδιά στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, από την Σοπράνο και συμπατριώτισσα μας Ιωάννα Καραμολέγκου 30.7.2013




 


 
Κλικ εδώ! Ιωάννα Καραμολέγκου, η φωνή που μας ταξιδεύει!

 


 

 
Κλικ εδώ. Ιωάννα Καραμολέγκου! Ένα ταξίδι μουσικό, με υψίφωνους ρυθμούς (1 Ιουνίου 2012) 
  




Κλικ εδώ. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2013 του  Νηπιαγωγείου Πύργου  Σαντορίνης
  






Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή Γιορτούλα  Νηπιαγωγείου Πύργου 5 Ιουνίου 2013.