Θα δουλέψει όμως ασταμάτητα μόλις μπει και η βαλβίδα ασφαλείας υπερπίεσης.
Υλικά σε γενικές γραμμές:
1. Κατσαρόλα 29 cm διάμετρο (για να έχουμε εικόνα
μεγέθους) inox
2. Γαβάθα inox που να ταιριάζει ανάποδα στην κατσαρόλα
3. Γωνία 1/2 ίντσας inox
4. Συστολή τύπου Αμερικής 1/2 ίντσας σε 3/8. (15?
γωνία και συστολή)
5. Ροδέλα inox Μ14
Η τρύπα με ζγρόμπια ή ζουμπά πως το ξέρει καθένας που
κόβει την γαβάθα στο κέντρο κυκλικά στην διάμετρο της 1/2 ίντσας. Από επάνω η
γωνία και από κάτω ροδέλα και συστολή για να σφίξει πάνω στην γαβάθα.
6. 1 μέτρο ντίζα inox Μ10 (για γαντζάκια) και δύο
παξιμάδια
7. Στραντζαριστό 20Χ20 mm Χ1,5 πάχος για τραβέρσα από
επάνω με πατέντα να περνάει ελεύθερα η γωνία από κάτω χωρίς να ακουμπάει.
8. Ένας δακτύλιος από σωλήνα inox 4 ιντσών για να πατάει
τη γαβάθα.
9. Μισό μέτρο σωλήνα inox 1/2 ίντσας inox.
10. 2 μέτρα σωληνάκι εύκαμπτο inox Φ10 (και Φ 20 αν ήταν ίσως πιο καλά)
Πήρα 200 γρ. νερό και το σταμάτησα εφόσον είδα ότι δουλεύει
για να δω και τι είχα μέσα.
Δείτε........