
Το λάδι κατέστρεψε 8 διαφορετικούς τύπους αυτού του ισχυρού βακτηριδίου τρεις από τους οποίους δεν μπορούσαν να καταπολεμήσουν ούτε τα αντιβιοτικά.
Θεωρείται ότι αυτό οφείλεται στις μεγάλες ποσότητες πολυφαινόλης (που έχουν ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες) που περιέχει το ελαιόλαδο.Προτιμάτε το παρθένο ελαιόλαδο που προέρχεται από τις πρώτες πιέσεις και που περιέχει τις περισσότερες πολυφαινόλες.
Με τιμή.
Κριαράς Νικόλαος.
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.