Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι



Πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό,από αρωματικό μέλι και θρεπτικό γιαούρτι!
Η καλύτερη πρόταση για τα παιδιά!

Τα υλικά μας
400 gr. γιαούρτι στραγγιστό
300 gr. μέλι
400 gr. γάλα
150 gr. ζάχαρη
150 ml. νερό
1 φλυτζάνι φυστίκια Αιγίνης ανάλατα

Ας δούμε πώς φτιάχνεται

Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό.
Προσθέτουμε το μέλι,ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι,ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Άν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε  στην παγωτομηχανή.
Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.
Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!
Σερβίρετε και με σιρόπι βύσσινο!