Το ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό της ελληνικής κουζίνας. Χωρίς αμφιβολία το λάδι ελιάς είναι από τα πιο αγνά συστατικά, τα οποία διασφαλίζουν υγεία και ισορροπημένη διατροφή.
Άφησε σε σκιερό μέρος
Έτσι θα έχεις το κατάλληλα αρωματισμένο λάδι για κάθε συνταγή!Για σαλάτες
- Σκόρδο (καλό θα είναι να αφαιρέσεις το φύτρο)
- Κόκκινες πιπεριές, μάραθο, κάππαρη
- Εστραγκόν, κόλιανδρο
Γλυκά
- Ροδοπέταλα, κανέλα, και ξηρό γαρύφαλλο
- Κάρδαμο, κανέλα, αστεροειδές
- Αρμπαρόριζα, κύμινο, κανέλα