Υλικά
Πατάτες ίδιου μεγέθους
Μανιτάρια
Πιπεριές κόκκινες και πράσινες
Φυτική κρέμα γάλακτος
Νηστίσιμο φυτικό κασέρι
Νηστίσιμο φυτικό άσπρο τυρί
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες καλά και τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται με ευκολία. Κατόπιν κόβουμε ένα μεγάλο καπάκι από την πατάτα, την αδειάζουμε προσεκτικά και κατόπιν τις τοποθετούμε την καθεμιά ξεωριστά μέσα σε αλουμινόχαρτο και έπειτα όλες μαζί σε ένα ταψάκι. Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια και τα ενώνουμε με τη σάρκα της πατάτας. Τρίβουμε μόνο το φυτικό κασέρι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Γεμίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε να ψηθούν στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους.
Υ/Γ:
Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσουν κατά το σερβίρισμα με κέτσαπ και λίγη μουστάρδα. Δοκιμάστε το
Πατάτες ίδιου μεγέθους
Μανιτάρια
Πιπεριές κόκκινες και πράσινες
Φυτική κρέμα γάλακτος
Νηστίσιμο φυτικό κασέρι
Νηστίσιμο φυτικό άσπρο τυρί
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες καλά και τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται με ευκολία. Κατόπιν κόβουμε ένα μεγάλο καπάκι από την πατάτα, την αδειάζουμε προσεκτικά και κατόπιν τις τοποθετούμε την καθεμιά ξεωριστά μέσα σε αλουμινόχαρτο και έπειτα όλες μαζί σε ένα ταψάκι. Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια και τα ενώνουμε με τη σάρκα της πατάτας. Τρίβουμε μόνο το φυτικό κασέρι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Γεμίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε να ψηθούν στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους.
Υ/Γ:
Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσουν κατά το σερβίρισμα με κέτσαπ και λίγη μουστάρδα. Δοκιμάστε το