1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια,
όσο μεγαλύτερη ποικηλία τόσο πιο νόστιμη θα γίνει η κακαβιά μας, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες)
1 φλυτζάνι λάδι
2 λεμόνια
αλάτι και πιπέρι
-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια
-Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιό πάνω από τα ψάρια
-Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά
-Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια
όσο μεγαλύτερη ποικηλία τόσο πιο νόστιμη θα γίνει η κακαβιά μας, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες)
1 φλυτζάνι λάδι
2 λεμόνια
αλάτι και πιπέρι
-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια
-Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιό πάνω από τα ψάρια
-Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά
-Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια